Kardan Adam Sezon Finali Yaptı >>Tıkla İzle

Kartv.net'te yayınlanan (Kardan Adam) Programı 2016 -2017 sezon finalini yaptı.

Salih Yalçının hazırlayıp sunduğu (Kardan Adam) programı 13.yıla yakın Erzurum’da bulunan Yerel Televizyonlarda yayınlanıyordu.

Şuan ise İmtiyaz sahibi olduğu kartv.net’te izleyicileriyle buluşan Yalçın:”Kardan Adam programının sezon finalinin ardından bir açıklama yaparak,amacını ve projelerini değerlendirdi.

Kardan Adam/ Salih Yalçın

     Yaklaşık 25 yıllık basın-yayın hayatımın özellikle son 14 yılını birçok proje geliştirerek geçirmeye çalışıyorum. Bu projelerimde her zaman önceliğim, toplumun en çok ihtiyaç duyduğu hususlar olan selamı, merhabayı ve tebessümü yaymak olduğu gibi her tarafından tarih fışkıran, kendine has bir kültüre sahip Erzurum’u ve Erzurum’daki kış turizmini Türkiye’mize tanıtmak oldu.

Bu hedeflerim doğrultusunda Erzurum’da bulunan yerel televizyonlarda projelerimi gerçekleştirmek amacıyla uzun yıllar elimden gelen gayreti ve çabayı gösterdim. Bu süreçte halktan aldığım desteği maalesef Erzurum’daki yerel televizyonlardan alamayınca “kartv.net” adı altında bir internet sitesi kurdum. Bu sitede uygulayamadığım projelerimi hayata geçirerek bir anda sosyal medyada binlerce insana ulaşan içerikler üretmeyi başardım. Yayınladığım birçok içerik daha bir gün bile geçmeden internette milyonlarca tık alınca ulusal medyada da haber ve magazin konusu oldu. Bunlardan biri Türkiye’nin Rus uçağını düşürdüğü günlerde Erzurum halkına yönelttiğim “Rusya doğalgazı keserse ne yaparsınız?” sorusuna verilen cevapların yer aldığı videoydu. Bu video kısa sürede o kadar çok gündeme geldi ki Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Erzurum halkına övgüler yağdırdı. Ulusal medyada gündeme gelen diğer bir videom ise Erzurum’un kış turizmini tanıtmak amacıyla 13 yıldır yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığım “Kardan Adam” adlı programda snowborda rakip olarak çamaşır leğenini göstermem oldu. Çamaşır leğenine “leğenboard” ismini verdim ve Erzurum’a gelen bay-bayan misafirleri Palandöken’de bu çamaşır leğenleriyle kaydırdım. Bu görüntüler medyada çokça yer alınca köylerde bulunan yaşlı dedeler biz de kayarız diyerek beni köylerine davet ettiler. Ben de davetlerine icabet ettim. 80’lik dedelerin köylerinde leğen ve kızaklarıyla kaymasını programımda işlememle bir kez daha ulusal basında ve sosyal medya da gündeme geldik. Bunun gibi birçok içeriği kurmuş olduğum “kartv.net”te  yayınlayarak gündeme Erzurum’u ve Erzurumluyu getirmiş oluyorum. Tabi bu durum beni oldukça mutlu ediyor. Çünkü ben halk ile iç içe olmayı, onların mutluluklarını paylaşmayı çok seviyorum. Hele ki memleketime ve halkıma kısıtlı imkanlara ve bütün güçlüklere rağmen bu denli ses getiren nitelikte tanıtım hizmetinde bulunmak beni gerçekten onurlandırıyor, gururlandırıyor.

 


28.02.2017 10:04:00