Kaçıranlar için büyük fırsat! Tekrar Erzurum'a geliyor

Sevilen oyuncu Yurdaer Okur, tek Kişilik ‘Ran Severmişim Meğer’ adlı oyunu ile yeniden Erzurum’a geliyor.Türkiye turnesine çıkan başarılı oyuncu 28 Eylül Cumartesi günü Erzurumlu tiyatroseverler ile buluşacak.

Ünlü oyuncu Yurdaer Okur’un Nazım Hikmet’in şiir ve mektuplarından sahneye uyarladığı, Taylan Aygar’ın müzikal testere ve viyolonsel ile eşlik ettiği “Ran Severmişim Meğer” oyununun Erzurum gösterimi 28 Eylül Cumartesi günü günü saat 19.00’da Erzurum İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Oyun, Nazım Hikmet’in Bursa Cezaevi’nde yazdığı mektuplardan, “Benerci Kendini Niçin Öldürdü” oyunundan, “Yürümek, Hasret, Nerden Gelip Nereye Gidiyoruz, Salkımsöğüt” gibi şiirlerinden parçalarla kolaj bir metin olma özelliği taşıyor.

Erzurum seyircisiyle buluşmak için gün sayan oyun tek perdeden oluşurken biletlerin satışı ise bubilet.com üzerinden yapılmaya başlandı. Oyunun biletleri ise 350 TL’den satışa sunuldu.

Tiyatroseverlerin beklediği müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Yurdaer Okur, “Sevgili Erzurumlulur, tekrar Dadaşlar diyarına geliyorum. 28 Eylül Cumartesi günü İbrahim Erkal Kültür Merkezinde ‘Ran’ oynayacağım. Tüm Erzurumluları, tiyatroseverleri oyunuma bekliyorum, görüşmek üzere” diyerek paylaşımda bulundu.

Şeyma TAHİR


18.09.2024 13:57:46