Gökçan:''Biz Birlikte Güçlüyüz''

Özel Haber: BB.Erzurumspor Alt yapı takımları başarıdan başarıya koşuyor. KARTV.ye Özel açıklamalarda buluna'nan Alt yapı Teknik Koordinatörü ''Abdusselam Gökçan:''Biz birlikte güçlüyüz dedi.

1986 da Profesyonel Futbol hayatına Erzurumspor’da başlayan ve 1999’dan sonrada Teknik anlamda Erzurumspor ve Spor’dan hiç uzak kalamayan Alt yapı Teknik Koordinatörü’ Abdusselam Gökçan” Kartv.ye yaptığı açıklamada:”Geleceğin Erzurumspor’unu alt yapıda hazırlıyoruz dedi.

Gökçan:”31 yıllık futbol geçmişimin vermiş olduğu tecrübe ve birikimle Erzurum’un hizmetindeyiz. Şuan BB.Erzurumspor’un alt yapısında 6.takımla çalışmalarımız aralıksız sürüyor.Bunlardan U 21 -19-17-16-15 ve 14 yaş grubu ile geleceğin Erzurumspor’unu hazırlıyoruz.

Tabi bu süreçte bize her türlü desteği sunan,bu imkan sağlayan başta” Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın ”Mehmet Sekmene ve yönetimine,Ayrıca BB.Erzurumspor Kulüp Başkanı”Sayın”Dilaver Yılmaz ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz.

Aldığımız bu destekle”Yılların bilgi  ve birikimini beceriye dönüştürüp, bu şekilde bütünleşme yolunda gece gündüz çalışıyoruz.

Gökçan:” Eğer ki bu destek bu imkanlar kalıcı ve daim olursa’ Erzurumspor’a onlarca futbolcu yetiştirip Şehrimize kazandıracağımıza kimsenin kuşkusu olmasın. Ben ve diğer Hoca arkadaşlarım:”Üzerimize düşen her görevi layıkıyla yapıp Kadim Şehrimiz”Erzurum’u Futbolda da Türkiye’de ilklerde var olduğunu kanıtlamak için çalışmaya devam edeceğiz.

Gökçan:”Kısaca BB.Erzurumspor yönetimi,Amatör Futbol camiası Teknik heyeti ve futbolcusuyla ( BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ)


10.10.2017 14:03:00