Galatasaray'dan tarihi skor! 7-0

Karabükspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle… Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Karabük ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karabükspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

Karabükspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle… Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta mücadelesinde Karabük ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karabükspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

Galatasaray, zor durumdaki Karabükspor’u farklı geçti. Gomis’in 4 gol attığı maçı 7-0 kazanan sarı kırmızılılar, liderliğini devam ettirdi. Galatasaray ilk şutunda öne geçti. 5. dakikada Rodrigues’in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Feghouli, bekletmeden Gomis’i gördü, o da açılışı yapan isim oldu. Sarı kırmızılılar, 17. dakikada Japon yıldızın ortasında ters bir vuruş yapan Özgür topu kendi ağlarına göndermesiyle farkı ikiye çıkardı. 1 dakika sonra ilk yarının yıldızlarından Nagatomo’nun ortasında Gomis kendisinin 2. takımının 3. golüne imza attı.  26. dakikada Gomis’in 3. golüyle farkı 4’e çıkardı. Fransız golcü bu sezonki 23. golüne ulaştı ve Jardel’i gerçerek sarı kırmızılı formayla bir sezonda en çok gol atan yabancı oldu. 33. dakikada Feghouli’nin 3. asistinde Gomis bu maçtaki 4. golünü attı. İlk yarının son sözünü 40. dakikada Mariano’nun harika ortasında son haftaların yıldızı Rodrigues söyledi: 0-6. Böylece başarılı futbolcu 6. golünü atmış oldu. Topu ayağında tutan sarı kırmızılılar, 63. dakikada Mariano’nun ara pasında, sonradan oyuna giren Sinan’ın bu sezon ligde attığı ilk golle 7-0’ı buldu

KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

http://tr.beinsports.com/haber/kardemir-karabukspor-galatasaray-mac-ozeti-2

Maçtan dakikalar 

 


03.03.2018 21:46:00