Erzurum Yolunda Feci Kaza: Aileden Geriye Sadece Genç Kız Kaldı

Zonguldak’tan Erzurum istikametine giden bir araç Aziziye ilçesine bağlı Çiğdemli Mahallesinde şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda köprüden uçarak su kanalına düştü. Feci kazada kızını üniversiteye kaydettirmek için yola çıktıkları öğrenilen aileden anne baba olay yerinde can verirken geriye sadece kızları kaldı.

 

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Çiğdemli Mahallesi yol ayrımında 67 ADN 523 plakalı araç su kanalına düştü. Şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana gelen kazada aynı aileden oldukları belirlenen Dilay A. (18), şoför Mustafa A.(50) ve eşi Birsen A. kanala uçtular. Feci kazada anne baba olay yerinde can verirken kendi imkânlarıyla araçtan çıkmayı başaran Dilay A. yaralı şekilde kurtuldu. Ailenin Zonguldak’tan Erzurum’a kızlarını üniversiteye kayıt ettirmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Gelen ihbar üzerine olay yerine ulaşan AFAD ekipleri ise 5 kişilik bir grup ve kurbağa adamlar ile  sulama kanalına ters vaziyette düşen aracı çıkarttılar. Cenazeler Adli Tıp Morguna kaldırılırken kazadan yaralı kurtulan genç kız ise Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

Şeyma TAHİR


22.09.2024 20:40:22