Erzurum da Şüpheli paket panik yarattı

Erzurum'da şüpheli paket paniğe neden oldu. Paşalar Caddesi'ne bırakılan siyah poşet, bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı. Poşetin içerisinden çöp artıkları çıktı.

SALİH ÇELEBİ / ERZURUM / YENİGÜN GAZETESİ

Erzurum’da şüpheli paket paniğe neden oldu. Paşalar Caddesi’ne bırakılan siyah poşet, bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı. Poşetin içerisinden çöp artıkları çıktı.

Erzurum’un Paşalar Caddesi Muğlalı Apartmanının önüne konulan şüpheli siyah poşet polisi teyakkuza geçirdi. Polis memurlarının dikkati üzerine bölgeyi güvenlik şeridine alan emniyet güçleri, caddeyi bir saat boyunca araç ve yaya trafiğine kapattı.

Ankara’daki hain saldırının ardından alarm durumuna geçen polis ekipleri, tüm yurtta olduğu gibi Erzurum’da da emniyet tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı. Üst düzey asker ve kurum yöneticilerinin evlerinin bulunduğu Paşalar Caddesi’nde dün öğlen saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Askeri yetkililerin bulunduğu Muğlalı Apartmanı bahçe duvarının önüne konulan siyah paketi fark eden emniyet ekipleri, bölgede yaya ve trafik akışını kesti. Polis şüpheli paketin etrafını güvenlik şeridine aldı, cadde üzerindeki vatandaşları da olay yerinden uzaklaştırdı. Daha sonra lojman da oturan kişilere ulaşmaya çalışan emniyet ekipleri, netice alamayınca olay yerine bomba imha ekibini çağırdı.

FÜNYE İLE PATLATILDI

Paşalar Caddesi Muğlalı Apartmanının önüne konulan siyah poşetin bulunduğu yere gelen askeri yetkililer, polisle birlikte olay yerinde bir süre incelemelerde bulundu. Bomba uzmanlarının olay yerine geldiği sırada paniğe neden olan poşet fünye ile patlatıldı. İçerisinde çöp çıkan poşet, kısa süreli endişeye neden oldu. Olay yerinde inceleme yapan emniyet ekipleri, daha sonra caddeyi yaya ve araç trafiğine açtı.


19.03.2016 00:27:00