Erzurum'da perde yeniden aralanıyor

Erzurum Devlet Tiyatroları sahnelerini Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında İstanbul ve Ankara’dan Erzurum’a gelen 3 yeni oyun ile seyircilerine açıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Türkiye'nin marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin sekizinci durağı Erzurum'da etkinlikler ve konserler son sürat devam ediyor.

25 Ağustosta son bulacak olan festivalde Erzurumlular konserden sergiye, etkinlikten tiyatroya pek çok alanda eğlenceye doyarken Erzurum Devlet Tiyatroları da sahnelerini seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. İstanbul ve Ankara’dan Erzurum’a gelen 3 yeni oyun ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Erzurum Devlet Tiyatrosu; Kapıların Dışında, Bence Katil Öldürdü, Kadınlar Filler ve Saireler adlı oyunlar ile perdeyi aralayacak.

Tiyatroseverlerin merakla beklediği programda ise İstanbul Devlet Tiyatrosunun ‘Kapıların Dışında’ adlı oyunu 20 Ağustos Salı günü saat 20.00’da, ‘Bence Katil Öldürdü’ adlı oyun 21 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’da ve Ankara Devlet Tiyatrolarına ait ‘Kadınlar Filler ve Saireler’ adlı oyun ise 22 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’da seyircisiyle bir araya gelecek.

 

 

 

 

 

Şeyma TAHİR


20.08.2024 14:03:33