Erdoğan'dan Kars'a uçak bileti müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars'a uçak biletlerinde indirim sinyali vererek, “Kars'ta uçak biletleri pahalıymış. Hemen THY'yi aradık, dedik ki hemen seferleri artırın hem de fiyatları gözden geçirin dedik. Başkan sağolsun bunun değerlendirmesini hemen yapacağız ” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars’a uçak biletlerinde indirim sinyali vererek, “Kars’ta uçak biletleri pahalıymış. Hemen THY’yi aradık, dedik ki hemen seferleri artırın hem de fiyatları gözden geçirin dedik. Başkan sağolsun bunun değerlendirmesini hemen yapacağız ” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 6. Olağan Kongresine katılmak üzere Kars’a geldi. Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Kars Valisi Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kamu kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 6. Olağan Kongresine katılmadan önce dışarıda toplanan vatandaşlara hitap etti.

Karslı vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün malum Kars’ta 6. Olağan İl Kongremizi yapmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Sizlere selam vermeden geçemeyiz. Sizlerle bu uzun yolculukta hep beraber olduk. Hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadınız. Bundan sonra bizleri yalnız bırakmayacaksınız. Fakat bundan sonra ki dönem çok farklı. Bizler bugüne kadar hiçbir beşeri gücün önünde eğilmedik. Biz sadece Rabbimizin huzurunda rükuda secde de eğildik. Bizim değerlerimiz de asla kula kulluk yok, sadece Allah’a kulluk var. Bugüne kadar böyle geldik son nefesimize kadar da böyle gideceğiz. Benim sizden bir ricam var. 2019 yılının Mart ayında yerel seçimleri yapacağız. Kasım’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bir reformla değişimini yapacağız. Fakat bunun için hazırız demek yetmiyor, şimdiden başlayıp yoğun bir çalışma yapacağız” dedi.

 


02.12.2017 14:02:00