Devlet Bahçeli'den hükümete flaş teklif

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Atatürk düşmanlığına heves edenler, Sakarya'da Türk'ün süngüsüyle kalan tek dişleri de sökülmüş işgalcilerin bu çağdaki mirasçılarıdır. Cumhuriyet'i bela görenler, Dumlupınar'da yere serilip İzmir'e kadar kaçan hayasızların müptelası olan köhne ve kirli şahsiyetlerdir. Atatürk Türk'tür, Türk'ün Samsun'dan Ankara'ya kadar süren mücadelesinin kınından çıkmış kılıcıdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Atatürk düşmanlığına heves edenler, Sakarya’da Türk’ün süngüsüyle kalan tek dişleri de sökülmüş işgalcilerin bu çağdaki mirasçılarıdır. Cumhuriyet’i bela görenler, Dumlupınar’da yere serilip İzmir’e kadar kaçan hayasızların müptelası olan köhne ve kirli şahsiyetlerdir. Atatürk Türk’tür, Türk’ün Samsun’dan Ankara’ya kadar süren mücadelesinin kınından çıkmış kılıcıdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türk milletinin fazilet ve fedakarlık numunesi evlatları konusunda tarih boyunca talihli ve önü açık olduğunu belirterek, “İftiraya ve işgale uğrayan bir tarihi bütün ihtişamıyla diriltmek amacıyla her şeyi göze almış yüksek ahlaklı, yüce gönüllü şahsiyetlerin varlığı milletimizin her daim gurur kaynakları arasında yerini almıştır. Vicdanın sesine kulak verip, tarihin ihtarlarına sadakat gösteren kahramanlar, bir yoklayış, bir çırpınış, bir arayış sonucunda üzerlerine düşen sorumlulukları farklı dönemlerde yerine getirmişlerdir. Bu kahramanlar ki, yalçın bir irade, engin bir tecessüs, uyanık bir şuurla zorlukların üstüne üstüne gitmişler, sonunda da zafere ulaşmışlardır” diye konuştu.

“Terörle mücadele konusunda daha öncede belirttiğimiz gibi fikrimiz bellidir. İşte çözüm önerimiz.

1- Yurtiçi ve yurt dışındaki tüm teröristler silahları ile teslim olmalı
2- Hepsi Türk adaletinin önüne çıkmalı ve hükümlerine razı olmalıdır.
3-Hükümetin görevi hepsini yaka paça yargının önüne çıkarmalı. Çıkmıyorlarsa gereği yapılmalıdır. Terörle mücadelede devletimizin yanındayız.”

 


07.11.2017 11:31:00