Dadaşlar'dan Eskişşehirspor Taraftarlarına…

Özel Haber: ''Eskişehirspor taraftarlarının ''Sosyal Medya'' üzerinden yaptığı dostluk vurgusu'' BB.Erzurumspor taraftarlarında ve Dadaşlar grubun'da olumlu etki yaparak büyük memnuniyetle karşılandı.

BB.Erzurumspor’un En büyük taraftarlar gurubu olan dadaşlardan” Eskişehirspor taraftarlarının vermiş olduğu mesajlara yanıt gecikmedi.

Erzurumspor Dadaşlar grubu”Dernek Başkanı”Tevhit Ergin ve Tribün lideri Zafer Zafer Lömenler ”KARTV.NET aracılığıyla Eskişehirspor taraftarlarına ve Efeler’Es Esler gruplarına kardeşlik vurgusu yaparak memnuniyetlerini dile getirdiler.

Dadaşlar Grubu Başkanı Tevhit Ergin:”Eskişehirspor Türkiye’mizin köklü kulüplerinden biridir,haliyle taraftarı da Türkiye’de örnektir,dolayısıyla Eskişehirspor’lu kardeşlerimizin Sosyal Medya da yapmış oldukları olumlu paylaşımlarından dolayı tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ergin:”Erzurum Atatürk Üniversitesinde okuyan yüzlerce Eskişehirli öğrenci kardeşlerimizle derneğimizde bir araya geliyoruz. Her zaman görüşüp konuşup paylaşıyoruz onlar bizim kardeşimizdir.

Biz arkadaşım tribün lideri Zafer kardeşimle birlikte Eskişehirspor taraftar grupları değerli kardeşlerimiz Efeler ve Es Esler gruplarına sizin aracılığınızla göstermiş oldukları hatırşinastan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Bizlerde Eskişehirsporlu kardeşlerimizi Erzurum’a bekliyoruz’ Onlarında bizlerin başımızın üstünde yerlerinin olduklarını bilmelerini istiyoruz.

Bazen sosyal medya üzerinden kendini bilmez bir kaç taraftarın yazacağı olumsuzluklara kulak asmamalarını buradan kardeşlerimize duyuruyoruz.

Tevhit Ergin:”Bizler Dadaşlar olarak Eskişehir’de ve Erzurum’da oynayacağımız maçların sonucu ne olursa olsun”Bizim Eskişehirli kardeşlerimizle dostluğumuz ebedi olacaktır.

 

 


19.10.2017 11:25:00