Dadaş olsun taştan olsun albümü ilgi görüyor

Erzurumlu yerel sanatçı Metin Kara:''Dadaş olsun taştan olsun adlı eserine Artvin'de Klip çekerek hayranlarını mutlu etti.

Erzurumlu yerel sanatçı Metin Kara:”Dadaş olsun taştan olsun adlı eserine Artvin’de Klip çekerek hayranlarını mutlu etti.

Erzurum’da Metin,Çetin,Tekin,(MÇT)kardeşlerden olan sevilen sanatçı Metin Kara sözleri ve müziği kendine ait olan eseri (Dadaş olsun taştan olsun)Erzurum’da ve tüm Türkiye’de bulunan dadaşlara armağan ettiğini söyledi.

Kara:”Babadan kalma ozanlığı ile yüzlerce eser yapıp bestelediğini söyledi. Biz üç kardeşiz yıllardan beri Erzurum’da müzikle uğraşıyoruz,yaptığımız eserler her yerde beğenilip dinleniyor ama Erzurum’da Sanata ve sanatçıya yeterli destek verilmiyor. Biz buna rağmen Erzurum ve Erzurumluya olan sevdamızdan hiç geçmedik, Yaptığım eserlerde her daim Erzurum ve Erzurum kültürüne hizmet anlayışı içerisinde olduk.. Şuan tek isteğimiz ve arzumuz Erzurumlu değerlerine sahip çıksın,Erzurum’da Emrahlar,Reyhani’ler,Erkal’ler vs. .yetişmiyor. Bizler bir birimize sahip çıkmalıyız”Erzurum’un özünü, geleneğini ,göreneğini ve kültürünü her platform’da ön planda tutmalıyız..

Kara:” bizim aşkımız”Erzurum’dur ne yapsak azdır”

Kara:” Bizim Erzurumlu Belediyeler,Dernekler,İş adamları ve bir çok Erzurum sevdalılarının bizlere sahip çıkarak,yapacakları Konser,Düğün,organizasyonlarda bizim gibi yerel”Erzurumlu sanatçıları’da göz ardı etmemelidirler. Bizler eksi 40 derecelerde bu güzel şehrimizde yaşıyor,sanat yapıyoruz bizimde dışarıdan getirilen sanatçılar kadar değerimiz olsun.

Kara”Erzurum’da bir çok projeye imza attığını ama yeterli desteği şehirden göremediği için bir çok projesinin hazır beklediğini’de sözlerine ekledi.

>>TIKLA İZLE<< https://www.youtube.com/watch?v=ySDZ24DQEw4

 


15.08.2017 15:54:00