Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşte o zaman külahları değişiriz

AK Parti’nin Kızılcahamam kampındaki istişare toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye borcuna sadıktır, yeter ki işi diyet borcuna dönüştürmesinler, işte o zaman külahları değişiriz! ” dedi.

BATMAN’DAKİ HAİN SALDIRI

Bir ölür bin diriliriz evelallah. 8 şehidimiz mi var? O teröristler bilsinler ki bunu en az 800 ile ödeyecekler. O deliklerde inlerine gire gire bunları bitireceğiz. Kandil’de, Sincar’da bitireceğiz. Durmadan onlar kaçacak biz kovalayacağız. Bu milletin huzurunu, refahını yok etmeye bunların gücü asla yetmeyecektir.

KILIÇDAROĞLU’NA FİLİSTİN TEPKİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ülkemizin yaşadığı sıkıntılara adeta ateşin üzerine benzinle gider gibi yaklaşan anamuhalefet partisine ve onun başındaki malum zata ne diyeceğiz? Biz bu zatın iftiralarını yüzüne vurmaktan, eline tutuşturulan kağıt parçalarının belge değil paçavra olduğunu anlatmaktan yorulduk”

BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR

Ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarının farkında olan partilere milli konularda hassasiyet gösteriyorlar. Bu konuda Sayın Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Milli ve yerli olmak her yiğidin harcı değildir. Türkiye’de yerlilik, millilik konusunda en son söz söyleyecek olanlar hiç değilse ağızlarına alıp bu kavramları kirletmesinler. Milletimizin kimin projeyle koltuğa oturduğunu, yenilgi üzerine yenilgi almaların rağmen orada tutulduğunu çok iyi biliyor.


06.10.2018 12:15:30