Birlikten Kuvvet Doğar Dediler Ve Kurdular…

BB.Erzurumspor Taraftar Gurubunda Yeni Oluşum 'Her Kalenin Arkasında Güçlü Bir Ordu Vardır

Süper ligde adından çokça söz ettiren”Mavi Beyazlı taraftarlar”Her Kalenin Arkasında Güçlü Bir Ordu Vardır..diyerek Yeni  bir oluşumla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmeni ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediyesi’Meclis salonunda Toplanan taraftarlar. Erzurumspor’un yeni gücü olduklarını  Kürşad Çetin öncülüğünde (ÇETİN) bir yolda olduklarını Başkan;Mehmet Sekmene İlettiler.


Başkan Mehmet Sekmen ise; Yeni oluşumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı Kürşad Çetin ve Arkadaşlarına teşekkür etti.

”Her Kalenin Arkasında Güçlü Bir Ordu Vardır Tribün lideri Kürşad Çetinle bir süre sohbet eden Sekmen’ yeni oluşumla ilgili bilgi aldı.

Her Kalenin Arkasında Güçlü Bir Ordu Vardır Adına Kürşad Çetin” Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın ”Erzurum’umuza Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz dedi.

Çetin”Bizler birlik ve beraberliğimizi dahada güçlü kılacak yeni bir oluşumla Erzurum ve Erzurumspor’umuzun hizmetinde olacağız.

 

Her işin bir zorluğu vardır kolay değildir, kolay olmayan ve Çetin olan bu yolda Erzurumspor’umuzun her zaman olduğu gibi bundan sonrasında daha güçlü bir şekilde Kale arkasında yanında olacağız.

Çetin: Mesele Erzurum olunca kim nerede olursa olsun hizmet ediyorsa,biz onun yanındayız.Şu gerçeği göz ardı etmemeliyiz;Bize bizden başka dost yok. Onun için Erzurum için çalışan çabalayan kim varsa bizde onların yanında olacağız”BAŞKA ERZURUM YOK dedi.

‘Her Kalenin Arkasında Güçlü Bir Ordu Vardır…Oluşumu taraftarları Büyükşehir Belediyesi çıkışında hep birlikte Fotoğraf çektirerek birlik mesajı verdiler.


27.12.2018 10:45:22