BB.Erzurumspor Taraftarlarının Tansiyonu Yükseldi

Özel Haber: Süper Ligin Yeni  Takımı BB.Erzurumspor’un Palandöken İrtifa Kamp Merkezindeki İlk Antrenmanına Yaklaşık İki Saat Geç Gelmesi Önce Tepki Sonra Sevgi Seline Dönüştü.

Süper Ligin Yeni  Takımı BB.Erzurumspor’un Palandöken İrtifa Kamp Merkezindeki İlk Antrenmanına Yaklaşık İki Saat Geç Gelmesi Önce Tepki Sonra Sevgi Seline Dönüştü.

 

YAKLAŞIK 2 BİN KİŞİ

BB.Erzurumpsor’un Antrenmanını duyan Mavi beyazlı taraftarlar Palandöken İrtifa kamp merkezine akın ederek takımlarını görmek istediler. Sayıları iki binin üzerinde olan taraftarlar takımlarını görmek için sabırsızlanıyordular. Saatler ilerledikçe takımın gelmemesi taraftarların sabrını zorlayarak tansiyonun yükselmesine neden oldu.

TARAFTARLARIN SABRI TAŞTI

Bilgi eksikliği ve takımın geç gelmesi taraftarları isyan ettirdi.

Onlarca taraftar kartv.nete sözlü dert yanarak şunları söyledi. Biz takımımızı görmek için işimizi gücümüzü bıraktık izin aldık geldik, bir çok arkadaşımız mesai sonrası yollara düştü buraya geldi. Antrenmanın üst sahada olması ayrıca bizi üzdü, aracı olmayanların uzun süre yürümesine neden oldu. Bu zorluklara rağmen saat 17.00 den beri bekliyoruz. Saat 19.30 da takım geliyor diyerek dert yandılar ve birçok taraftarın antrenmanı izlemeden şehre döndüğünü söylediler.

YÖNETİCİLER TARAFTARLARLA…

Antrenmanın geç başlamasına tepki gösteren taraftarları; Mavi Beyazlı yöneticiler araya girerek sakinleştirdiler.

Yöneticiler:’’ taraftarlara bazı futbolcuların Erzurum’a geç gelmesi antrenmanında geç başlamasına neden oldu. Sizler gibi bizlerde bekledik ve bekliyoruz. Takımın Erzurum’da ilk kamp günü sizlerin hoş görüşene sığınıyoruz. Takımımız adına sizlerde özür diliyoruz dediler.

Yöneticilerin bu şekilde devreye girmesi ve geçte olsa takımın gelmesiyle buzlar erimiş oldu.

Alkışlar arasında antrenman sahasına gelen futbolculara taraftarlar büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu.


20.07.2018 11:37:00