BB.Erzurumspor taraftarlarından Hocaya tepki…

B.B. Erzurumspor taraftarları dün basın toplantısı düzenleyerek, “Bizim hedefimiz şampiyonluk değil, kimse bizden şampiyonluk beklemesin” diyen:''Teknik Direktörü Osman Öz köylüye sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdiler.

B.B. Erzurumspor taraftarları dün  basın toplantısı düzenleyerek, “Bizim hedefimiz şampiyonluk değil, kimse bizden şampiyonluk beklemesin” diyen:”Teknik Direktörü Osman Öz köylüye sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdiler.

BB.Erzurumspor taraftarları hedefi olmayan hocanın ne işi var Erzurum’da diyerek tepkilerini sosyal medya üzerinden gösterdiler.

Taraftarlar:”Erzurumspor’un her zaman hedefi vardır,bu hoca kendine sığınacak liman bulup barınmaya bakıyor,Hedefi,rotası olmayan gemiyi rüzgar sürükler ,,kaptan değilsen gemiye niye bindin ,,Hoca böyle düşünürse,futbolcular ne düşünür,Bu yönetim futbolun F.sinden anlamıyor,diyen taraftarlar tepkilerini bir çok paylaşım sitelerinde yorumladılar.

İYİMSER DÜŞÜNEN TARAFTARLARDA VAR

Hoca:” Şampiyonluk için takım kuruyor,Sabırla bekliyoruz,Burası 3.lig,2,lig değil,sabırlı olmalıyız,hocanın elbet bildiği bir şey vardır,Belediyenin bütçesi bu kadar,Biz inanıyoruz bu takım şampiyon olacak,diye paylaşımlar yaptılar.

 


18.07.2017 09:32:00