BB.Erzurumspor Elazığ'da hedef…

BB. Erzurumspor Elazığ'daki Balıkesir spor maçından mutlak üç puan bekliyor.

BB.Erzurumspor Balıkesirspor hazırlıklarını tamamlayarak Elazığ’da kampa girdi.

Yarın:” Elazığ Atatürk stadyumunda, Saat 19.30 karşılaşacağı Balıkesirspor maçı için dün Elazığ’a giden Mavi beyazlılar,bugün yapacakları ter idmanı sonrası kampa girerek maç saatini bekleyecekler.

Teknik Direktör Osman Özköylü:”Balıkesirspor maçı için iyi bir çalışma dönemi geçirdik,futbolcularımın antrenmanlar da istekli ve arzulu çalışması bizi ziyadesiyle mutlu etti, Antrenman eksiği bulunan oyuncularımızda büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdüler.Şuan için hiç bir sorunumuz yok. 

Seyircimizden yoksun çıkacağımız maçta, mutlaka üç puan bekliyoruz daha ligin başındayız.Bize göre her takım bu ligde güçlü kimin nerede ne zaman ne yapacağı belli değil. Balıkesir geçen yıldan kalan bir çok futbolcusuyla oturmuş bir takım olduğunu biliyoruz. Ama bizde yeni oyuncularımızla güçlü bir kadroya sahibiz,oyuncularımız arasındaki uyum sorunu yavaş yavaş düzeliyor,bizim hedefimizde her maçta üç puan almak var.

Özköylü:”Biraz taraftarlarımız sabır göstersinler biz bu ligde güzel yerlere geleceğiz oyuncularıma güveniyorum. Elazığ da oynayacağımız bu maçta umut ediyorum üç puanla döneceğiz.Bize inanan güvenen taraftalarımızın bu maçta sonuç ne olursa olsun bize inanıp güvenmeleridir diye konuştu.

 

BB.ERZURUMSPOR BASIN SÖZCÜSÜ BARLAK:”HOCAMIZ VE FUTBOLCULARIMIZ GİBİ BİZDE ÜÇ PUAN ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

BB.Erzurumspor basın sözcüsü Metin Barlak:”Bu maça her ne kadar seyircimizden yoksun çıksak ta onları yanımızda hissederek bu maçı alacağımıza inanıyoruz.

Bizde yönetim olarak bir çok arkadaşımızla bu maçta olacağız.Yeni kurulmuş kaliteli transferler ile kaliteli futbolla birlikte Balıkesirspor maçından üç puan alarak Erzurum’a döneceğimize hocamız ve futbolcularımız gibi bizde inanıyoruz dedi.


18.08.2017 15:53:00