Başkan Yılmaz:''Seyircisiz maç bize…

BB.Erzurumspor Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz:''Seyircisiz maç oynamak bizim için olumsuz olsa da bu maçtan galip geleceğimize inanıyorum.”

BB.Erzurumspor Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz:”Bugün Elazığ’daki  Balıkesirspor maçına yönetici arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık, benim gibi bir çok arkadaşımız”Teknik Direktör Osman Özköylü, teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz.

Yılmaz:”Geçen hafta Ankaragücü karşısında oynan futbol ve sonuçtan çok memnunum, takımımızın  buradan aldığı bir puanla lige çok iyi bir başlangıç yapmış olmanın mutluluğunu yaşadık.

İnşallah bu günde Elazığ Atatürk Stadyumun’da Balıkesirspor’u yenerek üç puan alacağımıza yürekten  inanıyorum,Bizde yönetim olarak takımımızın yanında olacağız. Taraftarlarımız gibi bizlerde heyecanlıyız bu heyecanımızın sonucun da İnşallah 3.puanı alan taraf olur hep birlikte seviniriz.

Yılmaz:”Hocamızın da dediği gibi takımdaki futbolcuların antrenman eksiği ve uyum sorunu vardı bunların bir çoğunun çözüldüğüne inanıyorum. Umut ediyorum ki bu akşam yenemezsek bile yenilmeyeceğiz,gönlümüzden geçen tabi ki 3 puan,bunu da alacak güçte olduğumuzu düşünüyorum dedi.


19.08.2017 01:43:00