Başkan Üneş 2019 2020 de Şampiyon olacağız bir daha geri dönmemek üzere>>Tıkla izle

Özel Haber. BB.Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş:''Ptt liginde kafaya bir takım şampiyon yazılacaksa sezon sonunda Erzurumspor olacaktır. Videomuz haberin altında tıkla izle.

Videomuz haberin altında tıkla izle >>Özel Haber

Başkan Hüseyin Üneş kartv ye yaptığı özel açıklamada,Gece gündüz Şampiyon takımı oluşturmak için çalışıyoruz.

Üneş:”İlk kamp sezonunu kendi evimizde tesislerimizde start verdik,dolu dizgin bir şekilde yeni sezon hazırlıklarına başladı takımımız. Tabi yeni gelen arkadaşlarımız var gelecek olan arkadaşlarımız var,geçen sezondan sözleşmesi devam eden futbolcu kardeşlerimiz var gitme ihtimali olanlarda var,bunların içerisinde bizde bu süreci takımımız menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz.

İnşallah 16 Ağustosta başlayacak olan ligde sahada herkesin başta kendi camiamız olmak üzere Ptt ligindeki bütün takımlarında süper ligdeki bütün takımlarında bütün spor kamuoyununda  sezon sonunda şampiyon kim olur dendiğinde İLK KAFAYA yazacakları bir takım oluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve 16 Ağustosta öyle bir kadro sahada olacak inşallah.

2019 2020 de Şampiyon olacağız bir daha geri dönmemek üzere!

Başkan Üneş:”Nasıl lige başlayacağımız önemli ama daha önemlisi bu uzun maratonda yine ciddi zorluklarla mücadele edeceğiz,her anlamada karşımıza engeller çıkacaktır,çıkarılmaya çalışılacaktır.Hepsini taraftarlarımızla beraber büyük camiamızla beraber onursal başkamız önderliğinde yönetim olarak benim ve arkadaşlarımın önderliğinde teknik anlamda saha kenarında hocamız önderliğinde ve sahada futbolcu kardeşlerimizin teriyle,tribünde büyük Erzurumspor  taraftarının desteğiyle İnşallah 2019 2020 futbol sezonu sonunda bir daha geri dönmemek üzere süper lige çıkacağız. Bunun içince gece gündüz demeden çalıyoruz dedi.