Baba Üneş Tam Bir Dadaş!

Özel haber BB.Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'in babası Selvet Üneş, Acun Ilıcalı'nın sunduğu Erzurumspor'a yardım kampanyası gecesi programında taahhüt ettiği 6.000 formayı kulübe bağışladı.

Erzurumspor’a çok kulüp başkanı geldi geçti ama babalı oğullu böyle Erzurumspor sevdalısı görülmedi.

Mavi beyazlıların kulüp başkanı Hüseyin Üneş başkanlığa seçildiği günden beri duruşuyla, söylemleri ve eylemleriyle Erzurumspor taraftarının gönlüne taht kurdu. Başlattığı kampanya ile kolay kolay hiç kimsenin yapamayacağını yapıp  Tv8 gibi bir kanalda, Acun Ilıcalı gibi bir ünlüyle dört saate yakın program sundu ve bugüne değin görülmemiş bir yardım kampanyasını gerçekleştirip Erzurumspor’a rekor forma satışıyla para kazandırdı.


Öyle ki bu kampanyaya Erzurum’da yaşayanlardan çok şehir dışında yaşayan Erzurumlular ve hatta Erzurumlu olmayan onlarca tannımış kişi başkan Üneş’in sayesinde katıldı.

Bu arayanlar içinde öyle bir Erzurumlu vardı ki gurbette yaşamasına rağmen memleketi için yanan tutuşan,doğup büyüdüğü topraklardan bağını koparmayan bir isim; Selvet Üneş.

Selvet Üneş öyle bir baba ki, evlatlarını kadim şehir, evliyalar diyarı, doğunun kalesi Erzurum sevdasıyla büyütmüş. İşte o baba o tarihi günde canlı yayına katılarak bütün bağışçıların içinde en yüksek bağışı yaparak memleket sevdalısı olduğunu göstermişti. Dün itibariyle de sözünü tutarak 6 bin formanın parasını ödeyip üzerinde kendi adının yazılı olduğu Erzurumspor formasını oğlu Hüseyin Üneş’in elinden teslim aldı.


Bizler Kartv ailesi olarak başta Selvet Üneş ve Hüseyin Üneş olmak üzere bugüne kadar Erzurum’a ve Erzurumspor’a hizmet etmiş herkese teşekkür ediyor, ahirete intikal etmişlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyoruz.




 

 


05.12.2019 01:10:40