B.Belediye Erzurumspor:Taraftarı İsyanlarda

B.Belediye Erzurumspor Taraftarları isyanlarda.Taraftar, 10.kişi kalan rakibi yenemeyen bir takım Şampiyon olamaz dediler. Kulüp Başkanı Ali Demirhan ve yönetimini eleştiren Taraftarlar zaman kaybetmeden Hocanın gönderilmesini istediler.

3.lig.1.gurupta Şampiyonluk mücadelesi veren B.Belediye Erzurumspor Deplasmanda 10.kişi kalan rakibi karşısında 3-1 yenilmesi taraftarların sabrını taşırdı.

Taraftarlar: Bizim bu futbolla bu yönetimle hele hele bu Hocayla Şampiyon olmamız hayalden öte bir şey değildir diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Taraftarlar sözlerine şöyle devam ettiler. Derhal bu Hoca istifa etmeli yada gönderilmeli, geldiği günden beri bu takımı oynatamıyor, 8 futbolcu ara transferde gönderdiler yerlerini kimi aldılar alınan futbolcular ise bir varlık göstermediler.Bu hoca kaliteli futbolcuları yedek kulübesine alarak onları oynatmayarak zaten bu takımın başında olamayacağını gösteriyor.

Yazık bizlere bir hafta sonumuz birde canımız,Erzurumspor’umuz var. Başkan Ali Demirhan”Sabır diyordu sabrediyoruz ama zaman yok,, Senin takımın 10 kişi kalan rakibini yenemiyorsa Bu takımın Şampiyon olması hayalden ve hüsrandan başka bir şey olamaz diyerek ” Başkanı2da;Yönetimini de uyarıyoruz dediler, Bu hoca ile bu takım Şampiyon olamaz”Gitmesi gereken kimler varsa gitmelidir..Sezonun sonuna geliyoruz sabır sabır diyoruz ama umut vermeyen oyun ve sonuçları da istemiyoruz.


20.02.2016 18:27:00