Ayla'nın gerçek kahramanından kötü haber!

Ayla filminde anlatılan hikayesi ile herkesi duygulandıran Kore Gazisi emekli astsubay Süleyman Dilbirliği'nin sağlık durumu hakkında yoğun bakımda tutulduğu Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastenesi'nin Başhekimi Doç. Doktor Hasan Kayabaşı bir açıklama yaptı. Kayabaşı,” Sağlık durumu halen ciddiyetini korumakta. Mevcut imkanlar açısından, ilgili uzmanlar tarafından bütün tedavisi düzenli olarak yapılmakta ve takibi yapılmaktadır. İyileşmesini ümit ediyoruz” dedi.

Ayla filminde anlatılan hikayesi ile herkesi duygulandıran Kore Gazisi emekli astsubay Süleyman Dilbirliği’nin sağlık durumu hakkında yoğun bakımda tutulduğu Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastenesi’nin Başhekimi Doç. Doktor Hasan Kayabaşı bir açıklama yaptı. Kayabaşı,” Sağlık durumu halen ciddiyetini korumakta. Mevcut imkanlar açısından, ilgili uzmanlar tarafından bütün tedavisi düzenli olarak yapılmakta ve takibi yapılmaktadır. İyileşmesini ümit ediyoruz” dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, cam filmi yasağını kaldıracak çalışma hakkında bilgi vererek “İki yol var. Birincisi tamamen yasağın kalkması. İkincisi güvenlik güçlerimizin tereddütlerini de dikkate alan kriter tanımlayıp o çerçevede cam filmi uygulamasının devam etmesi” diye konuştu.

Özlü, yerli otomobil projesiyle ilgili olarak ise, “Prototip ortaya çıktıktan sonra biz de sipariş alacağız” dedi.


15.11.2017 13:41:00