Anayasa teklifi için ilk açıklama! Temenni ediyorum ki parlamento bu konuda…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’ye sunulan anayasa teklifine ilişkin, “Temenni ediyorum ki parlamento bu konuda beklenen arzulanan kararı verir. Ondan sonra da millet gerçek kararı vermek sureti ile Türkiye yol almaya devam eder” dedi.

http://www.iha.com.tr/video-ak-parti-ve-mhpden-anayasa-degisiklik-teklifine-iliskin-ortak-aciklama-97246/

Edebiyat ve kültür dünyasının öncülerinden Necip Fazıl Kısakürek’in adıyla organize edilen “Necip Fazıl Ödülleri”nin üçüncüsü Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşları, edebiyat, medya, iş, akademi, kültür ve sanat dünyasından da birçok isim yer aldı.

Gecede bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “3. yılını geride bırakan Necip Fazıl ödülleri her sene çıtayı daha yukarı taşıyarak fikir sanat ve edebiyat hayatımızda hızla ilerliyor. İnşallah kalıcı olacağına ve ülkemizin en itibarlı ödülü konumuna geleceğine inanıyorum. Üstadın nefesini birazcık da olsa almış gönüldaşlık yapmış onunla teşriki mesaide bulunmuş bir Cumhurbaşkanı kardeşiniz olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sizlere gereken desteği sürdüreceğim” dedi.

“GENÇLERİN 140 KARAKTERİN AFORİZMALARINA HAPSOLDUĞU ŞU DÖNEMDE ÜSTADI ÜSTADI ANLAMA ÇABALARIMIZI ARTTIRMALIYIZ”

 


10.12.2016 21:44:00