• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 16 Aralık 2017 15:34

51 gündür çocuklarının 'anne-baba' demesini bekliyorlar

51 gündür çocuklarının 'anne-baba' demesini bekliyorlar

Kocaeli'de 51 gün önce bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 7 yaşındaki Muhammet Yusuf, yaşam savaşı veriyor. Gözyaşları içinde çocuklarının 'anne ve baba' demesini bekleyen ailesi, 51 gündür yoğun bakımın kapısında bekliyor.

Kocaeli’de 51 gün önce bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 7 yaşındaki Muhammet Yusuf, yaşam savaşı veriyor. Gözyaşları içinde çocuklarının ‘anne ve baba’ demesini bekleyen ailesi, 51 gündür yoğun bakımın kapısında bekliyor.

Özlem ve Halil Usanmaz çiftinin 7 yaşındaki oğulları Muhammet Yusuf’a Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yoldan karşıdan karşıya geçmek isterken hızla gelen bir otomobil çarptı. Ağır yaralanan Muhammmet Yusuf Usanmaz, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Doktorların ‘yaşamaz’ dediği Muhammet, hayata tutunarak 17 günlük yaşam savaşını kazandı. Ancak ardından geçen günler Muhammet ve ailesi için hiç kolay olmadı. Sadece gözlerini açan, ancak hiç tepki vermeyen Muhammet’i anne ve babası yoğun bakım ünitesinde, gözyaşları içinde seviyor. Muhammet Yusuf’u zor bir tedavi süreci beklerken, inşaat işçisi baba ve ev hanımı annesinin tek dilekleri ise çocuklarının iyileşerek tekrar ayağa kalkması.

“Baba yüreği dayanmıyor”

“Yaklaşık 50 gündür çocuğumu kucağıma alamadım, baba deyişini duyamadım” diyen Halil Usanmaz, “Gözünü açıp bize bakmasıyla yetiniyoruz. İlk 15 gün doktorlar Muhammed’in öleceğini söylediler, hiç umut vermediler. Ama yaşatan Allah yaşattı, çok şükür. Tek dileğim bunu yapanların karşılığını bulacağıdır. Çocuğuma çarpıp kaçan şahıs dışarıda hala. Tabii bir baba yüreği dayanmıyor. Ben 15 gün dışarıda, yoğun bakımın önünde sedyede yattım, 24 saat hiç ayrılmadım oradan 15 gün boyunca. Artık psikolojim bozuldu. Çünkü ölen insanlar götürülürken koşup bakmak zorunda kaldım, oğlumu mu götürüyorlar diye” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.