• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 26 Temmuz 2024 12:48

2.etap kampı bitti, mavi-beyazlılarda kısa ara..

2.etap kampı bitti, mavi-beyazlılarda kısa ara..
Temmuz başından bu yana yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla gerçekleştiren Erzurumspor FK’da, İstanbul ile oynanan hazırlık maçı sonrası mola verildi.

Yüksek İrtifa 7 nolu sahada oynanan ve 2-2 sona eren İstanbulspor maçında Erzurum’un gollerini Yakup ve Furkan atarken, teknik direktör Hakan Kutlu onbirde Göktuğ’un yerine genç Oğuzhan’a görev verdi.

Tamam, kestik!

Erzurumspor FK, ikinci etap yeni sezon hazırlıklarını da tamamlayarak kısa süreliğine bir mola daha aldı. Teknik direktör Hakan Kutlu, dün oynanan İstanbulspor hazırlık maçı sonrası oyuncuları, Pazartesi günü sabahına kadar kafalarını dinlesin diye tatile yolladı. Bundan böyle başlayacak olan lig için oyuncularından hazır olmalarını isteyen ve yeni çalışmalara da hazır başlamalarını isteyen teknik direktör Kutlu da, Ankara’ya gitti. Temmuz ayının başından beri yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak geçiren mavi-beyazlılar, önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren Bandırma deplasmanı için topbaşı yapacaklar.

Tabela Yakup ile Furkan yazdı

Erzurumspor FK, dördüncü hazırlık maçını aynı ligde yeralan ve Erzurum’da kampta bulunan İstanbulspor ile oynadı. Çok sayıda oyuncu değişikliklerinin yaşandığı karşılaşma, karşılıklı atılan goller ile 2-2 biterken, özellikle maçın ikinci yarısı son derece çekişmeli geçti. Eren Tozlu bu karşılaşmayı boş geçerken, ikinci yarının başlarında oyundan çıkarken, Erzurum adına golleri Yakup Kırtay ve Furkan attı, sarı siyahlı ekibin golleri Jackson Kenio ile Emir Kaan Gültekin’den geldi. Her iki takımın teknik patronu da, ligde oynaması muhtemel asların yoğunlukta olduğu bir onbir sahaya sürdü.

As ağırlıklı onbirler sahne aldı

Erzurum’da teknik direktör Hakan Kutlu, İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçına şu onbirle çıktı: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Mustafa Akbaş, Yakup Kırtay, Süleyman Koç, Sefa Akgün, Eren Tozlu, Orhan Ovacıklı, Celal Hanalp, Özgür Sert, Furkan Özkan, Mustafa Yumlu. Osman Zeki Korkmaz yönetiminde sarı siyahlı konuk İstanbulspor takımı da Mücahit Serbest, Michael Ologo, Racine Coly, Ali Yaşar, Özcan Şahan, Modestas Vorobjovas, Abdullah Dijlan Aydın, Muammer Sarıkaya, Santos Lourentini, Mendy Mamadou ile Eren Arda Şan’dan oluşan onbirle sahaya çıktı. Erdem Mertoğlu, Hasan Erdoğan, Kenan Özcan, hakem triosunun yönettiği karşılaşmada 4.hakem olarak Teksen Eker görev yaptı.

Oğuzhan sürprizi

Erzurumspor FK teknik direktörü Kutlu, az sayıda seyircinin de izlediği İstanbul maçında kaleci Göktuğ’un yerine Rıdvan Oğuzhan Yağcı’ya esame listesinde yer verdi. Geçtiğimiz sezon da mavi-beyazlı kulüpte yeralan genç kaleci, başarılı yer tutmalarının yanısıra sakinliği ile büyük dikkat çekti.  

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

 

HABER MERKEZİ