• Şenyurt inşaat
KategorilerHaber Girişi : 16 Temmuz 2018 13:09

2 çocuğunun gözü önünde levye ile dayak yedi

2 çocuğunun gözü önünde levye ile dayak yedi

Bursa'dan Tekirdağ'a 7 yıl önce gelin olarak giden H.Ö. isimli kadın, kocasının kendisini 2 çocuğunun gözü önünde levye ile dövdüğünü iddia ederek, koruma kararı almak için adliyeye başvurdu. Şimdilerde ailesinin yanında kaldığını ifade eden genç kadın, çocuklarına bakabilecek bir iş bulamadığı takdirde kocasına geri dönmek zorunda olduğunu dile getirerek, yetkililerin kendisine iş imkanı sağlamasını istedi.

Bursa’dan Tekirdağ’a 7 yıl önce gelin olarak giden H.Ö. isimli kadın, kocasının kendisini 2 çocuğunun gözü önünde levye ile dövdüğünü iddia ederek, koruma kararı almak için adliyeye başvurdu. Şimdilerde ailesinin yanında kaldığını ifade eden genç kadın, çocuklarına bakabilecek bir iş bulamadığı takdirde kocasına geri dönmek zorunda olduğunu dile getirerek, yetkililerin kendisine iş imkanı sağlamasını istedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.